Fakta

LOA: 13.91 m
Skrovlängd: 13.10 m
Längd i vattenlinjen: 12.23 m
Max Bredd: 4.45 m
Djupgående: 2.2 m
Deplacement: 10 200 kg
Kölvikt: 2 850 kg
Motorstyrka: 50 hk
Bränsletank: 250 L
Vattentank: 250 L + 180 L (option)
Storsegel: 53 m2
Genua: 46 m2

Dufour 44

DEN NYA PERFEKTA BALANSEN FÖR EN SANN CRUISINGBÅT!
Oavsett om det är för erfarna seglare eller äventyrslystna älskare av havet, är Dufour 44 designad för att ge en oförglömlig upplevelse.

Skrovets slanka design och manövrerbarhet vid rodret, som skapats i samarbetet mellan Felci Yachts Design och Dufour-teamen, gör att du kan tämja haven samtidigt som du njuter av exakt och lyhörd hantering. Nöjet av känslan vid rodret kommer att charma både nya ägare och cruising-seglare.

KONSTEN ATT KOPPLA AV TILL SJÖSS
Den nya Dufour 44:ans smidighet leder inte på något sätt till en uppoffring av komforten. Hennes rymliga, lyxigt inredda interiör, signerad Luca Ardizio, erbjuder allt du behöver för att njuta av oförglömliga avkopplande stunder till sjöss. Från de eleganta hytterna till de ljusa umgängesytorna med öppen planlösning. Varje detalj har designats för att ge exceptionell komfort.

Båten har en mycket rymlig sittbrunn samt en badplattform som är lättillgänglig tack vare dess dubbla åtkomst… En helt ny funktion från Dufour!

EN SALONG SOM UTNYTTJAR HELA BÅTENS BREDD OCH MÅNGSIDIGA UTRYMMEN
Salongens layout har utformats för att erbjuda maximalt utrymme och gemytlighet. Dufour introducerar en ny funktion, ett sexkantigt bord som ger en ny design till salongen och ger sittplatser för upp till 10 personer tack vare dess rörliga pallar.

EN GENUIN ÄGARHYTT
Framåt överträffar ägarhytten med sin ö-säng och eget badrum alla förväntningar på optimal komfort. Denna nya 44-fots Dufour-yacht har designats med betoning på detaljer, atmosfär och materialval. Resultatet är en varm, ljus atmosfär, där du hittar mer utrymme och förvaring än någonsin tidigare.

TILLGÄNGLIGT I 4 VERSIONER MED 2 PENTRY LAYOUTER, FÖR STÖRRE KOMFORT
Dufour 41 erbjuder totalt 4 olika layouter, med 3 eller 4 hytter, och antingen ett längsgående pentry eller ett främre pentry… Luca Ardizio tar med en omarbetad version av det främre köket, helt i linje med Dufours DNA. Det längsgående köket har gott om förvaringsutrymme och en stor arbetsyta.

ÖKAD RÖRLIGHET PÅ DÄCK
Däckslayouten har designats för att ge en smidig seglingsupplevelse som är full av smarta lösningar. Området mellan styrstationen och de två vinscharna har utökats för att underlätta segelmanövreringen. För ankar kommer du att kunna röra dig fritt runt plancha-grillen tack vare den dubbla åtkomsten från plattformen, som också har förstorats.

Klicka nedan för layoutbilder!