Fakta

LOA: 12.75 m
Skrovlängd: 11.9 m
Längd i vattenlinjen: 11 m
Max Bredd: 4.27 m
Djupgående: 1.86 m
Kölvikt: 2 600 kg
Motorstyrka: 50 hk
Bränsletank: 250 L
Vattentank: 250 L
Storsegel: 43.5 m2
Genua: 40 m2

Dufour 41

EN INNOVATIV YACHT PÅ ÖVER 12 METER
Dufour 41 har designats med ett nytt utseende som fokuserar på friluftslivet ombord. Ombord på denna cruising yacht som är över 12 meter lång är cockpitvolymen jämförbar med den för en mycket större båt. Genom att skapa denna båt har Dufour-varvet gått ett steg längre och garanterar fantastisk segling tack vare det genuina kunnandet och erfarenheten från sina team.

Dufour 41 markerar den nya Vintage, som ger modernitet, rikligt ljus och många innovationer, allt samtidigt som du bevarar Dufour-märkets DNA. Hon erbjuder väldesignade utrymmen för enkel förflyttning ombord i fullständigt lugn. Robust och effektiv, denna yacht kommer att korsa hav och hav med smidighet.

”Lätt” version / ”Ocean” version / ”Performance” version

Tre versioner, två invändiga layouter och två atmosfärer

Denna nya lyxsegelbåt erbjuder ett brett utbud av anpassningsmöjligheter för att passa alla seglingsstilar. Dufour 41 kommer i tre versioner: Adventure, Ocean eller Performance, två layouter i 3 eller 4 hytter och med två atmosfärer för att passa alla seglingsprogram och smaker.

EXCEPTIONELLA INTERIÖR OCH EXTERIÖR UTRYMMEN
Denna nya cruising yacht erbjuder vackra utrymmen som är designade för att du ska få ut det mesta av båten inifrån och ut.

I trehytts-versionen hittar du en stor och ljus ägarhytt med gott om förvaringsutrymmen och eget badrum. Dina gäster kommer att få två vackra och rymliga hytter med var sitt badrum.

I versionen med fyra hytter kan upp till tio gäster välkomnas ombord. Denna yacht är den enda på marknaden som erbjuder, i versionen med fyra hytter, två ordentliga främre hytter, med 145 cm bäddar och ljudisolering mellan kl. de två hytterna.

I dessa två versioner är Dufour 41 utrustad med många förvaringsutrymmen och ett pentry för och akter, så att du kan röra dig fritt och enkelt runt båten.

RIKTIGT LJUS OCH HIGH-END FUNKTIONER
Denna nya modell i sortimentet badar i naturligt ljus. Med cirka 60 % mer ljus än andra modeller på marknaden har nya Dufour 41 många öppningar till utsidan som också gör att du kan få ut det mesta av miljön runt dig.

För Dufour-varvet var målet att ge större design och robusthet, men ändå förenkla inredningen av sina modeller och fortsätta att använda ädla material. Dufour 41 erbjuds i två utföranden vad gäller inredning, båda lika varma som de är ljusa: Europa och Boston.

EN INNOVATIV COCKPIT
Dufour 41 är utrustad med extra många ”handrails” för ännu större säkerhet under väg. Den rejält tilltagna sittbrunnen är jämförbar med en du skulle se på en mycket större yacht. De välproportionerade ytorna gör det lätt för familj och vänner att röra sig runt på däck.

Klicka nedan för layoutbilder!