Fakta

LOA: 10.77 m
Skrovlängd: 9.99 m
Längd i vattenlinjen: 9.31 m
Max Bredd: 3.8 m
Deplacement: 6 747 kg
Djupgående: 1.90 m
Kölvikt: 1 860 kg
Motorstyrka: 18.8 hk
Bränsletank: 160 L
Vattentank: 180 L
Storsegel: 33 m2
Genua: 25.9 m2

Dufour 37

DUFOUR 37 ÄR DEN ENDA YACHT I SIN STORLEK SOM ERBJUDER SÅ MÅNGA UTRYMMEN OMBORD!
Skrovet på Dufour 37, liksom hennes storasyster Dufour 470, är ​​byggt med hjälp av infusionsprocessen för korrekt kontrollerad vikt, större styrka och respekt för miljön.
Tack vare optimerade volymer och en båge designad för större volym framåt, erbjuder Dufour 37 en mycket rymlig ägarhytt framtill, med utmärkt takhöjd.
Oavsett versionen med tre hytter eller två hytter med sitt stora badrum badar inredningen av denna modell i ljus tack vare de stora centrala skrovfönstren.
Allt Dufour-DNA har behållits: njut av de väl tilltagna ytorna på däck.
Dufour 37 drar nytta av de stora innovationerna som gjorde Dufour 470 till en sådan framgång: bogsprötsplattformen, de stora däcksluckorna och skrovfönstren och layouten på alla däcksutrymmen som gör det enkelt att flytta runt på däck. Du kommer också att njuta av en större sittbrunn än på andra yachter av denna storlek.
Ombord på denna nya modell, som på alla de senaste modellerna i sortimentet, har tyngdpunkten lagts på komfortabelt friluftsliv.

FÖRBÄTTRAD MARIN PRESTANDA UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN
När det gäller den här yachtens sjövärdighet drar hon nytta av ett modernt och stabilt skrov som du ser på tävlingsbåtar till havs, men med ett något rundat undre skrov som gynnar hennes passage genom vattnet, samtidigt som ljudet inuti yachten reduceras.
Denna nya skrovform möjliggör ett större kraft/viktförhållande för denna båt som mäter 10,8 meter totalt: känslan vid rodret är förbättrad och ger rorsmannen mer nöje oavsett segelpunkt du befinner dig på.
På denna nya modell, och särskilt i jämförelse med andra modeller i hennes storlekskategori, har masten förlängts för att ge ökad segelyta och göra denna yacht ännu mer kraftfull.
Dufour 37, liksom hennes föregångare Dufour 360, har ett enda roder och dubbla rattar. Tack vare att du bara har ett roder får du större lyhördhet och livlighet när du är på väg.

EN RYMLIG OCH VÄL GENOMTÄNKT INTERIÖR
För inredningen finns två layouter tillgängliga, beroende på hur du vill utnyttja båten.
I versionen med två hytter kan du njuta av ett mycket stort badrum (och ett stort exteriört förvaringsskåp), samt två fristående hytter, inklusive ägarens svit på framsidan. Sex kojer är möjliga tack vare salongsbordet som kan förvandlas till en koj.
I trehyttsversionen av Dufour 37 kan upp till åtta gäster bo.
I båda layouterna hittar du en främre ägarhytt vars storlek och komfort sällan finns på en yacht av denna längd.
Skrovfönstren och takhöjden har förstorats för att få in ännu mer ljus i salongens gemytliga vardagsrum.
Detta område inrymmer på ett intelligent sätt pentryt, salongen och matbordet, med tvåhyttsversionen som också innehåller ett litet skrivbord som kan användas som ett sjökortsbord.

DUBBEL KOMFORT; OMBORD OCH VID RODRET
Oavsett om du seglar kustnära med din familj, tävlar med vänner eller cruisar runt om i världen (den här modellen är i kategori A), kommer Dufour 37 att uppfylla alla dina förväntningar.
Precis som med de senaste Dufour-modellerna är denna nya modell överutrustad med funktioner: plancha-grillen, som finns på akterdäck, är en viktig funktion på de senaste Dufour-modellerna; helt uppblåsbar sittbrunnsklädsel och en främre solplats kompletterar den yttre layouten på denna nya modell.

Klicka nedan för layoutbilder!